Prescriptor Oficial:
Receptoria Oficial:
Col·laborador ofical exclusiu:
  • Facebook
  • Instagram

C/ Sant Antoni 2, Vilanova i la Geltrú  Tel. 93 814 87 87

Agència Oficial:
Agència Oficial de Mitjans Propis

Membre Associat
Please reload

Entradas recientes

Fiat en el circuit de Publicom

March 15, 2018

1/10
Please reload

Entradas destacadas

Revolució de la comunicació al punt de venda.

May 24, 2018

Avui Publicom All Line, ha estat convidat a Barcelona per part de Clearchannel per assistir a la Revolució de la Comunicació en el Punt de Venda. Esperem dins de molt poc portar aquesta tecnologia al Gran Penedès. Ens han presentat les dades recollides per AIMC Marcas IAB. EGM respecte de la relació dels consumidors amb el mitjà exterior. Dades molt importants per al comerç per ajudar a incrementar les seves vendes, una petita mostra, per a les marques és important estar present en record, en els 30 minuts anteriors a la compra, el 21,5% de les vendes en el mercat de consum és la promoció, convertint l’exterior en el mitjà número 1 preferit.

Vols saber més?, vols tenir presència en el circuit exterior que tenim a la comarca?. Truca’ns

www.publicom.cat

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Síguenos
Buscar por tags