Publicom entra en l'organització del 61 edició del Ral·li de cotxes d'època Barcelona - Sitges

March 18, 2019

Gràcies al foment de Sitges per convidar-nos a formar part de l'organització del 61 edició del Ral.li de cotxes d'època Barcelona - Sitges. Ha estat una experiència inoblidable. Amb un Sitges ple de gent gaudint d'aquest espectacle.
➡️ www.publicom.cat/serveis --- Infinites possibilitats pel teu negoci. 
#publicom #publicitat #offline #online #xarxessocials #mupis #exterior#campanya #marketing #clients #presentacions #vilanova #vng#segurdecalafell #sitges #vendrell #cunit #vilafranca #barcelona #bcn#tarragona #igualada

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Fiat en el circuit de Publicom

March 15, 2018

1/10
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo