La presència del teu negoci al món digital és ja del tot imprescindible

April 26, 2019

La teva pàgina web, els teus perfils a les xarxes socials, és el primer que els teus clients i futurs clients veuen de tu. Per tant la presència del teu negoci al món digital és ja del tot imprescindible. Recorda, si no et veuen, no existeixes. A Publicom tenim infinites possibilitats per a tu i el teu negoci.
➡️ www.publicom.cat/serveis --- Infinites possibilitats pel teu negoci. #publicom #publicitat #offline #online #xarxessocials #mupis #exterior#campanya #marketing #marquetingespectacular #clients #presentacions#vilanova #vng #segurdecalafell #sitges #vendrell #cunit #vilafranca#barcelona #bcn #tarragona #igualada

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Fiat en el circuit de Publicom

March 15, 2018

1/10
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo