Iniciem precampanya, inauguració de Conforama Salt al Setmanari de l'Empordà

June 28, 2019

Molt satisfets per com llueix la nostra acció de màrqueting per la propera inauguració de Conforama Salt al Setmanari de l'Empordà. Gràcies per les vostres facilitats, és un plaer treballar amb professionals com vosaltres.

Si el teu negoci no és visible pel teu client potencial, el teu negoci 𝗡𝗼 𝗘𝘅𝗶𝘀𝘁𝗲𝗶𝘅!

Publicom, infinites possibilitats per a tu i el teu negoci.
www.publicom.cat/serveis

#conforama #salt #emporda #publicom #publicitat #offline #online#xarxessocials #mupis #exterior #campanya #marketing#marquetingespectacular #clients #presentacions #vilanova #vng#segurdecalafell #sitges #vendrell #cunit #vilafranca #barcelona #bcn#tarragona #igualada

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Fiat en el circuit de Publicom

March 15, 2018

1/10
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo