Falsa portada Diari de Girona amb Conforama.

July 11, 2019

Ja tenim la falsa portada de Conforama pel Diari de Girona. Un diari fundat el 1889 i que per primer cop realitza una acció publicitaria d'aquest tipus. Moltes gràcies per la vostra feina, és un plaer treballar amb tan bons professionals.

Si el teu negoci no és visible pel teu client potencial, el teu negoci 𝗡𝗼 𝗘𝘅𝗶𝘀𝘁𝗲𝗶𝘅!

Publicom, infinites possibilitats per a tu i el teu negoci.
www.publicom.cat/serveis

#publicom #publicitat #conforama #diaridegirona #salt #girona #offline#online #xarxessocials #mupis #exterior #campanya #marketing#marquetingespectacular #clients #presentacions #vilanova #vng#segurdecalafell #sitges #vendrell #cunit #vilafranca #barcelona #bcn#tarragona #igualada

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Fiat en el circuit de Publicom

March 15, 2018

1/10
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo