Inauguració botiga Conforama Salt

July 12, 2019

 

Agrair la confiança que Conforama ha dipositat en tot l'equip de Publicom All Line per conduir totes les accions pre i post inauguració de la seva nova botiga a Salt. Un plaer treballar amb tots aquests professionals.

Si el teu negoci no és visible pel teu client potencial, el teu negoci 𝗡𝗼 𝗘𝘅𝗶𝘀𝘁𝗲𝗶𝘅!

Publicom, infinites possibilitats per a tu i el teu negoci.
www.publicom.cat/serveis

#publicom #publicitat #conforama #inauguracio #salt #girona #offline#online #xarxessocials #mupis #exterior #campanya #marketing#marquetingespectacular #clients #presentacions #vilanova #vng#segurdecalafell #sitges #vendrell #cunit #vilafranca #barcelona #bcn#tarragona #igualada

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Fiat en el circuit de Publicom

March 15, 2018

1/10
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo